Coface lisää tukeaan pitkäaikaisten ESG-projektien rahoitukselle ja toteutukselle tarjoamalla Single Risk -ratkaisujaan laaja-alaisesti.

Coface on päättänyt lisätä tukeaan pitkäaikaisten ESG-projektien rahoitukselle ja toteutukselle tarjoamalla Single Risk -ratkaisujaan laaja-alaisesti. Käytännössä Coface kaksinkertaistaa ESG-projektiensa salkun maailmanlaajuisesti vuoteen 2025 mennessä (verrattuna 2022).

Cofacen Single Risk

Single Risk -vakuutus suojaa projektien omistajia, kehittäjiä tai rahoittajia kaupallisten ja poliittisten riskien varalta pitkäaikaisesti. Tämä vakuutus suojaa yrityksiä, pankkeja tai monikansallisia instituutioita, jotka noudattavat ESG-kriteereitä toimialoilla kuten uusiutuva energia, energiatehokkuus, liikenne, vesien käsittely, terveys, koulutus ja mikrorahoitus.

Tämä osoittaa Cofacen sitoutumisen tukea hankkeita, joiden rahoitusratkaisuilla on positiivinen vaikutus ympäristöön tai sosiaalinen vaikutus talouksiin.

CSR-strategiamme vahvistaminen

Tämä uusi tavoite täydentää nykyistä yhä vahvempaa politiikkaa poissulkea sellaiset projektit, jotka tukisivat vastuuttomia liiketoimia tai ilmastonmuutosta lisääviä hankkeita. Coface on esimerkiksi sitoutunut vetäytymään hiilenpolttoalalta: Coface ei myönnä Single Risk -vakuutuksia hiilikaivoksiin tai lämmityshiilen tuotantoprojekteihin eikä vakuuta myöskään lämpöhiilikauppiaita.

Coface haluaa vahvistaa vapaaehtoista CSR-strategiaansa lisäämällä tukeaan instituutioille tai yrityksille, jotka kehittävät vastuullisia ESG-projekteja taloutemme avainsektoreilla. Haluamme yhä voimakkaammin käyttää liiketoimintaamme ympäröivän maailman tukemiseksi mahdollistaen samalla vastuullista kasvua mahdollistavien uusien keksintöjen läpimenon. Tavoitteemme kaksinkertaistaa Single Risk -vakuutusten määrä ESG-tapauksiin heijastaa valintaamme sisällyttää CSR päivittäisessä toiminnassamme konkreettisilla ja erityisillä tavoitteilla.

- Carole Lytton, General Secretary at Coface.

Täydennä tietoa maariskianalyysilla

France

 

A3 A3

Katso tarjouksemme