Kehitetään kansainvälistä kauppaa yhdessä

Yli 75 vuoden kokemuksella ja laajalla kansainvälisellä verkostolla Coface on johtava, maailmanlaajuinen tekijä luottovakuutus- ja riskienhallinta-alalla.

Coface on myös tunnustettu asiantuntija yritystiedon, takausvakuutusten, poliittisten riskien, perinnän ja factoringin alalla. Me autamme asiakkaitamme turvaamaan toimintansa niin, että he voivat rakentaa menestyvämpiä yrityksiä luottavaisesti.

Vahva kansainvälinen jalanjälki

Cofacella on markkinoiden laajin kansainvälinen verkosto ja toiminta on organisoitu seitsemälle maantieteelliselle alueelle.

Coface arvioi jatkuvasti 162 maata ja 13 teollisuussektoria ja sen perusteella Coface hallinnoi riskejä, jotka syntyvät niin vientisaamisista kuin paikallisista erityisolosuhteista..

Nojautumalla korkean tason verkostoonsa Coface kykenee vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin, mukaanlukien suojan tarjoaminen monikansallisten yritysten tytäryhtiöille yhden vakuutussopimuksen alla.

Coface ympäri maailman

Coface yhdellä silmäyksellä

Yhteiskuntavastuu

Syvenny yhteiskuntavastuumme sitoumuksiin ja huomaa, miten kestävä kehitys kohtaa innovaation. Tutustu, miten pyrimme positiiviseen vaikutukseen ja joustavaan tulevaisuuteen. Huomaa Cofacen matka kohti sosiaalisesti vastuuntuntoista ja ympäristöystävällistä huomista.

Ura: tue kaupankäyntiä!

  • Avoimet työpaikkamme Suomessa ja kaikkialla maailmassa

    Palkkaamme lisää ihmisiä kaikissa maanosissa. Tarkista avoimet työpaikat ja hae niitä verkossa