Trade Talk Podcast: Yrityksesi haasteiden ratkaisemiseen

Trade Talk on podcast, joka on suunniteltu auttamaan yrityksesi luottavaista kasvua. Sarjan aikana tutkimme erilaisia puolia taloudellisessa elpymisessä ja niihin liittyvissä haasteissa. Erilaisten asiantuntija-analyysien ja yritysjohtajien näkemysten ja kokemusten avulla annamme sinulle avaimet elpymiseen, riskien ennakointiin ja oikeiden strategisten päätösten tekoon.

Energiasektori: kriisin ja mahdollisuuden välissä: mitkä ovat tulevaisuuden ennusteet?

Viimeaikainen energiakriisi oli vakava muistutus siitä, miten taloutemme ovat riippuvaisia energiavarannoista, jotka ovat avaimet taloudelliseen kasvuun. 

Fossiilisten polttoaineiden yhä pienempi saatavuus ja tarve matalahiilisiin vaihtoehtoihin siirtymiseen tarkoittanevat, että huomisen energia on kalliimpaa ja saatavuudeltaa epävarmempaa?

Mikä on näkymä? Miten yritykset voivat tähän sopeutua? 

Tässä jaksossa kysymyksiin vastaavat Jean-Christophe Caffet, Cofacen pääekonomisti ja Marc-Antoine Eyl-Mazzega, johtaja, Center for Energy & Climate at the French Institute of International Relations (IFRI).

Energy sector - Podcast Trade Talk

Käytetty aika 00:00

Kokonaisaika 10:54

Kiina: taloudellinen avautuminen sisältää riskejä ja mahdollisuuksia yrityksille

Terveyskriisin jälkeen Kiina on keskellä lukuisia poliittisia, sosiaalisia ja taloudellisia muutoksia. 
Vaikka se on edelleen mahdollisuuksien maa yrityksille, jotkut asiat ovat epätasapainossa: kauppasota USA:n kanssa, lisääntyneet jännitteet Taiwanin kanssa, lähentyminen Venäjän kanssa ja monimutkaiset suhteet muiden läntisten maiden kanssa.

  • Onko maailman toiseksi suurin talous yhtä korvaamaton kuin aiemmin?

Bernard Aw, pääekonomisti, Asia-Pacific, ja Raphaël Rousselot, Chief Underwriting Officer, Asia-Pacific, paljastavat riskejä ja mahdollisuuksia yrityksille tässä maassa. 

China : A reopening with Risks and opportunities

Käytetty aika 00:00

Kokonaisaika 10:54

Lähi-itä: dynamiikka ja liiketoimintamahdollisuudet Persian lahden valtioissa

Maailmantalouden kasvun harvinainen keidas on taantuman kynnyksellä. Persian lahden valtiot ovat vivuttaneet hiilivedyistä muodostunutta rikkauttaan ajaakseen talouksiaan eteenpäin..

  • Ne ovat tunnettuja rajattomista rikkauksistaan, mutta miten nämä maat varautuvat öljynjälkeiseen siirtymään? 
  • Millä tolalla ovat heidän suhteensa keskenään ja naapureiden kanssa? 
  • Mitä etuja alue tarjoaa yrityksille ja yrittäjille? Mikä on saavutettu viisaus ja mitkä ovat erityispiirteet, joista yritysten tulisi olla tietoisia?

Me analysoimme näitä mahdollisuuksia ja riskejä kahden Coface asiantuntijan kanssa: Seltem Iyigün, ekonomisti, Lähi-itä ja Turkki, ja Hassen Bennour, CEO, Lähi-itä ja eteläinen Afrikka. 

Middle East Podcast - Trade Talk

Käytetty aika 00:00

Kokonaisaika 10:54