Perintä: maksamattomat saatavat

Kotiuta erääntyneet laskut nopeasti saatavien perinnän kautta ja Cofacen asiantuntijoiden avulla

Erääntyneet laskut maksuun nopeasti Suomesta tai ulkomailta.

Maksujen laiminlyönnillä ja maksuviivästyksillä voi olla merkittävä vaikutus yrityksesi kassavirtaan ja tulokseen. Neljännes konkursseista johtuu maksamattomista saatavista. Esimerkiksi vain yksikin merkittävä velallinen voi kuormittaa liiketoimintaasi ja jopa vaarantaa yrityksesi selviytymisen.

 • Kotiutat saatavasi nopeasti

  Coface on johtava luottovakuutusyritys, jonka perintäpalvelut parantavat huomattavasti mahdollisuuksiasi saatavien kotiuttamiseen. Säästämme aikaasi, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen.

 • Maailmanlaajuinen

  Kotiutat myyntisaatavasi velallisten sijainnista riippumatta – vaikka he olisivat Suomen ulkopuolella. Cofacen kansainvälisessä perinnässä sinulla on yksi yhteistyökontakti velallisen sijaintimaasta riippumatta. Pidämme tappiosi kurissa, minimoimme häiriöt ja otamme yhteyttä paikallisiin lakiasiantuntijoihin puolestasi.

 • Suojaat tuotekuvaasi

  Cofacen asiantuntijoiden avulla voit säilyttää hyvät liikesuhteet asiakkaisiisi: voit jatkaa liiketoimintasi kasvattamista, kun me perimme velan puolestasi.

 • Maksat vain onnistuneesti perityistä summista

  Vähennät kustannuksia! Cofacen yrityksille suunnatussa perintäratkaisussa maksat palkkion vain onnistuneesti perityistä summista.

Selvitä, miten Coface voi periä maksamattomat laskusi.

Soittopyyntö

Kuinka paljon luottotappio sinulle oikeasti maksaa?

%

Tarvittava lisäliikevaihto, joka riittää kattamaan luottotappion

Ylläoleva laskelma näyttää lisäliikevaihdon, joka tarvitaan kattamaan maksamattomasta laskusta tulevan tappion

Hanki ilmainen arvio asiakassalkustasi

Kansainvälinen perintä

Coface perii maksamattomat myyntisaatavasi 190 maassa ainutlaatuisen kansainvälisen verkoston avulla.

Pohjoismaiset perintäasiantuntijamme toimivat linkkinä sinun ja asiaasi käsittelevän paikallisen yhteyshenkilön välillä.

Yhteyshenkilöillämme on laaja paikallisen kielen, lainsäädännön, markkinoiden ja käytäntöjen tuntemus.

Kokemuksia

Hassan B., talousjohtaja tekstiilialalla

Useat asiakkaat eivät maksaneet isoja laskuja, jotka olivat erääntyneet. Tämä vaati liikaa aikaa ja seurantaa, ja hyöty oli hyvin vähäinen. Cofacen ansiosta olen saanut enemmän mielenrauhaa, asiat sujuvat tehokkaammin ja maksuvalmiuteni on parempi.

Patricia J. , Global Sales Director lääkealalla

Miten voin vaatia tärkeää asiakasta maksamaan laskun rasittamatta liikaa liikesuhdettamme, joka pitää yritykseni pystyssä? Coface osaa juuri tämän, ja voin keskustella asiakkaan kanssa uusista projekteista.

Johan: pienyrityksen omistaja vähittäiskauppa-alalla

Vietnamissa toimiva asiakkaani ei ollut maksanut laskuaan 8 kuukauden kuluttua, vaikka oli saanut tuotteet ongelmitta. Cofacen ansiosta sain maksun 2 viikossa.

Kaupallinen perintä – mitä se on?

Myöhästyneillä maksuilla tai saatavien maksamatta jäämisellä voi olla kauaskantoisia seurauksia kassavirtasi kannalta. Maksamattomat saatavat ovat syynä 25 prosenttiin konkursseista. Yksikin merkittävä velallinen voi rajoittaa huomattavasti yrityksesi liiketoiminnallista suorituskykyä tai jopa vaarantaa yrityksesi tulevaisuuden.

Miten saan asiakkaan maksamaan laskun?

1 / 2

Eikö asiakas ole vieläkään maksanut, vaikka olet muistuttanut häntä asiasta? Seuraava askel on lähettää kirje, jossa on virallinen maksukehotus.

 Jos asiakkaasi ei, tuomioistuimen ulkopuolisista toimenpiteistä huolimatta, vieläkään maksa velkaansa, voit käynnistää oikeudellisen perinnän ja ryhtyä erilaisiin oikeudellisiin menettelyihin. Nämä vaihtelevat tuomioistuimen antamasta maksumääräyksestä tai maksuhaasteesta

Miten saan asiakkaan maksamaan laskun?

2/2

nopeutettuun menettelyyn. On kuitenkin muistettava, että tämä lähestymistapa voi olla kallis ja viedä aikaa ja lopputulos voi olla epävarma.

Kun valtuutat Cofacen perimään erääntyneet saatavasi, lupaamme seuraavat:

 • Saat rahasi nopeasti
 • Säästät aikaa, jonka voit käyttää liiketoimintasi kasvattamiseen
 • Veloitamme palkkion vain onnistuneesta perinnästä

Usein kysytyt kysymykset

Perintä – miten saatavat kotiutetaan, ennen kuin on liian myöhäistä!

Pitkäaikainen velka, omat epäonnistuneet perintätoimet, vaikeasti tavoitettavat tai tavoittamattomissa olevat asiakkaat... Et ole yksin: 80 %:lla yrityksistä on haasteita maksamattomien saatavien perinnässä. Kun sinulle käy näin, paras ratkaisu on kääntyä perintäasiantuntijoiden puoleen. Näin voit kotiuttaa saatavasi, ennen kuin on liian myöhäistä. Muista: 25 % tapauksista, joissa velat jäävät maksamatta, johtaa konkurssiin.