Luottovakuutus pk-yritykselle koti- ja ulkomaan kauppaa varten

Vakuuta yritys maksamattomien saatavien varalta TradeLinerilla

Kasvata liiketoimintaa luottavaisin mielin

TradeLiner on luottovakuutus pienille ja keskisuurille yrityksille, ja se on ratkaisuna erittäin yksinkertainen ja joustava. TradeLiner on yksilöllinen: sopimus räätälöidään vastaamaan yrityksen tarpeita, kuten asiakkaiden maksukyvyn reaaliaikaista seurantaa, laskusaatavien perintää tai korvauksia luottotappion sattuessa.

 • Ennaltaehkäisy

  Oikea tieto ratkaisee! Cofacen reaaliaikaisen seurannan ansiosta yritys saa ilmoitukset asiakkaiden taloudellisen tilanteen muutoksista. Oikeiden tietojen avulla yritys voi valita liikekumppaninsa luottavaisin mielin, neuvotella luottoehdoista ja ennakoida saatavien laiminlyönnin riskin.

 • Perintä

  Yrityksellesi nimetyt perintäasiantuntijat Anna saataviesi perintä asiantuntijoidemme tehtäväksi ja keskity liiketoimintasi kasvattamiseen. Kansainvälinen asiantuntijaverkostomme takaa nopean ja tehokkaan perinnän – ja itse voit säilyttää hyvät suhteet asiakkaisiisi.

 • Korvaus

  Sitoudumme liiketoimintaasi Jos vakuutettujen saatavien maksaminen ei asiakkailta onnistu, korvaamme jopa 90 % kärsimistäsi vahingoista. Turvaat kassavirtasi ja varmistat katteesi.

Rakennetaan yksilöllinen pk-yritysten luottovakuutus: kutsu asiantuntijamme mukaan

Soitamme sinulle takaisin

Yksilölliset sopimukset

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivan vakuutuksen. Ratkaisu löytyy jokaiselle toimialalle!

Miksi valita TradeLiner yrityksesi turvaksi?

 • Helppo hallinta ja omistautunut asiakaspalvelu

  Hallinnoi sopimustasi verkkoalustalla. Asiakasportaalista pääset uusimpiin talousuutisiimme, käyttöoppaisiimme ja sähköiseen kassakaappiisi. Voit ottaa milloin tahansa yhteyttä omaan asiakasneuvojaasi tai asiakassuhdeosastomme asiantuntijoihin, jotka auttavat vakuutusten hallinnassa joka päivä.

 • Helppotajuinen hinnoittelu ja havainnolliset vakuutussopimukset

  Luo yrityksesi tarpeita vastaava sopimus asiantuntijamme neuvojen avulla. Lisää vähitellen itsenäisyyttäsi päätöksenteossa. Hyödynnä liikevaihtosi mukaan määräytyvät yksilölliset vakuutusmaksut, jotka kattavat kaikki riskit.

 • Tehokas turva

  TradeLiner turvaa luottopohjaisen B2B-myyntisi Suomessa tai ulkomailla asiakkaiden maksukyvyttömyyden ja saatavien laiminlyönnin riskiltä. Coface on ollut vakuutusalan johtava toimija jo yli 75 vuoden ajan. Hyödynnä asiantuntemuksemme luottoriskien ehkäisyssä ja hallinnassa.

Innovatiivisia ratkaisuja parempaan luottoriskien hallintaan

Verkkoalusta

Hallinnoi vakuutustasi helposti ja kätevästi turvallisella CofaNet Essentials -verkkoalustallamme:

 • pääsy liikekumppaneita koskeviin tietoihin
 • asiakassalkun hallinta
 • limiittipyyntöjen hallinta
 • erääntyneiden laskujen raportointi
 • korvaushakemusten seuranta


Teetkö töitä tien päältä? CofaNet Essentials on käytettävissäsi missä ja milloin tahansa CofaMove-mobiilisovelluksella. Ihanneratkaisu myyntiedustajille!

 

Coface API portaali

Löydä käänteentekevä työkalu tehokkaampaan luotonhallintaan.

Coface API portaali avaa saumattomat yhteydet Cofacen tehokkaiden API-ratkaisujen ja olemassaolevien sovellustesi välille. 

 • Paranna riskienhallintaa, tehosta luottopäätöksiä ja vahvista rahoitusstrategiaasi vaivattomasti.
 • Maksimoi tehokkuus, minimoi riski: Coface API Portaali on strateginen kumppanisi vakaaseen, datapohjaiseen luotonhallintaan. 
 • Muuta tämänpäiväiset prosessisi turvallisempaan ja kannattavampaan rahoitukselliseen tulevaisuuteen.

> Vieraile Coface API Portal

Luottovakuutus

*pakollinen tieto

Esim: nimi@yritys.com

legend

Usein kysytyt kysymykset

Katso myös