Lisäturva luottovakuutukseen: TopLiner

TopLiner on yksilöllinen lisäturva, joka on mukautettu yrityksesi riskien ja tarpeiden perusteella

Lisäturva, jonka avulla voit kasvattaa yritystäsi

TradeLiner-vakuutukseesi sisältyvällä TopLiner-lisävakuutuksella Coface auttaa yritystäsi kehittymään kaupallisesti Suomessa ja ulkomailla silloin, kun perinteiset limiitit eivät riitä.

 • Yrityksesi tarpeisiin räätälöity hinta

  TopLinerissa Cofacen tarjoama hinta määräytyy ostajan riskin mukaan, ja lisäksi siinä otetaan huomioon haluamasi vakuutusturvan reaaliaikainen määrä ja kesto. Hinta määritetään ja ilmoitetaan verkossa, jolloin voit arvioida lisääntynyttä riskiä.

 • Hanki helposti ja nopeasti

  TopLiner-vakuutuksen ottaminen on helppoa ja tapahtuu kokonaan verkossa. Näin sinulla on aikaa keskittyä liiketoimintaasi.

 • Räätälöity vakuutus

  TopLiner-vakuutus on yksilöllinen lisäturva, joka on voimassa 30–90 päivää, ja vakuutettava määrä perustuu hakemukseesi (enintään 5 000 000 euroa).

TopLinerin avulla Coface hienosäätää turvat tarpeidesi mukaan

TopLiner on TradeLiner-asiakkaidemme lisäturva.

Jos vakuutettu yritys on saanut pyytämäänsä alhaisemman luottolimiitin tai ei ole saanut limiittiä lainkaan, TopLiner mahdollistaa lisäturvan ostamisen valittujen asiakkaiden osalta etukäteen määritellyksi ajaksi.

TopLinerissa valinta on sinun

 • Valitse vakuutettava lisäsumma (enintään 5 000 000 euroa).
 • Aseta tarvittava vakuutusaika (30–90 päivää).
 • Voit mukauttaa limiittipyyntöä tarvittaessa muokkaamalla Cofanet-käyttöliittymän parametreja.

Coface tarjoaa asiantuntemuksensa käyttöösi, ja saat välittömästi tarjouksen luottoriskisi kattamisen kustannuksista. Näin voit täsmäyttää hinnan nettokatteesi kanssa ja varmistaa, että yrityksen liiketoiminta on edelleen kannattava.

Luottovakuutus

*pakollinen tieto

Esim: nimi@yritys.com

legend

Usein kysytyt kysymykset

Katso myös