Yritystiedot: Coface: 5 syytä valita iCON by Coface.

iCON by Coface:n avulla teet oikeat luottopäätökset, jotka ohjaavat kaupallista strategiaasi, ja saat kilpailuetua kilpailijoihin nähden!

#1. Ainutlaatuiset tiedot kaikkiin tarpeisiisi

Tänä digitaalisena aikakautena on elintärkeää saada käyttöönsä oikeaa tietoa. Tarjoamme kattavan tietopaketin, joka perustuu ainutlaatuisiin tietoihin ja on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi.

Meillä on kaikki tarvitsemasi tiedot, halusitpa sitten arvioida potentiaalista liikekumppania, seurata tietyn toimialan suuntauksia tai jäljittää tietoja markkinoista. iCON by Coface kokoaa yhteen päteviä tietoja 190 miljoonasta yrityksestä 195 maassa ja integroi luottovakuutusliiketoimintamme yhteydessä käsitellyt taloustiedot.

#2. Nopea päätöksenteko on ratkaisevan tärkeää

Maailmassa, jossa päätökset tehdään sekunnin murto-osissa, iCON by Coface takaa sinulle pääsyn uusimpiin tietoihin ja reaaliaikaisiin tietoihin (kun niitä on saatavilla) omalla alustallamme tai API:n kautta.

Jos näin ei ole, hyödynnämme maailmanlaajuista paikallisten asiantuntijoiden verkostoamme saadaksemme sinulle tarvitsemasi tiedot. Palveluidemme ansiosta voit tehdä päätöksiä täysin luottavaisin mielin ja käydä kauppaa viisaammin ajantasaisten tietojen avulla.

#3. Jatkuva seuranta

Tieto ei ole staattista, vaan se on elävä olento: markkinat kehittyvät ja riskit muuttuvat. Siksi seuraamme jatkuvasti yrityksesi kannalta ratkaisevaa tietoa.

Tiimimme on omistautunut pitämään sinut ajan tasalla, jotta voit sopeutua uusiin haasteisiin ja tuoreisiin mahdollisuuksiin.

#4. Tiedon ymmärtäminen ja sen voiman hyödyntäminen!

Data on vain niin arvokasta kuin sen tarjoama tieto. iCON by Cofacen maailmanlaajuiset asiantuntijat eivät pysähdy raakadataan: he tunnistavat ja analysoivat kohteena olevien markkinoiden pienet yksityiskohdat. He hankkivat, valitsevat ja valmistelevat tiedot, jotta saat kaiken kattavan käsityksen siitä, mitä tiedot tarkoittavat ja mitä keinoja niiden hyödyntämiseen on.

Cofacessa 700 riskienhallinta-asiantuntijaa kehittää iCONin toimittamia tietoja. Datatiede ottaa täyden tehonsa käyttöön ja tarjoaa sinulle ennakoivia analyysiratkaisuja, joiden avulla voit hallita luottoriskiäsi.

#5. Luotettava kumppani, joka minimoi riskisi

iCON by Coface ei ole pelkkä datan toimittaja: olemme myös luotettava kumppanisi, joka opastaa sinua monimutkaisen B2B-tietomaailman läpi.

Tehtävämme on tukea yritystäsi ja toimittaa tiedot, joita tarvitset tietoon perustuvien päätösten tekemiseen, riskien pienentämiseen ja markkinamahdollisuuksien hyödyntämiseen. Kun valitset Cofacen, saat paljon enemmän kuin pelkän palvelun: saat strategisen edun.

Ota nyt yhteyttä ja pyydä täydellinen demo!