Jonathan Steenberg nimitetty Cofacen Isosta-Britanniasta ja Irlannista vastaavaksi ekonomistiksi

Cofacella on ilo ilmoittaa, että Jonathan Steenberg on nimitetty Isosta-Britanniasta ja Irlannista vastaavaksi ekonomistiksi. Hän raportoi Cofacen makrotalouden tutkimuksen johtajalle Bruno De Moura Fernandesille, ja hänen toimipaikkansa on Lontoossa.

Jonathanin uusi tiimi

Jonathan liittyi Cofacen taloustutkimustiimiin kuluvan vuoden tammikuussa. Tiimi koostuu Euroopassa, Lähi-idässä, Amerikassa ja Aasiassa toimivista asiantuntijoista, jotka palvelevat Cofacen asiakkaita ja yhtiön sisäisiä asiantuntijoita. Osasto tuottaa makrotaloudellisia analyysejä, maa- ja sektoririskiarviointeja sekä aihekohtaisia raportteja, joiden avulla yritykset ympäri maailmaa voivat arvioida toimintaympäristöään mahdollisimman tarkasti, hallita riskejään ja optimoida kehityksensä.

Jonathanin tausta

Jonathanin nimitys vahvistaa osaston asiantuntemusta, jonka laadun ja lisäarvon Cofacen kaikki sidosryhmät tunnustavat laajalti.

Kööpenhaminan yliopistosta valmistunut Jonathan Steenberg aloitti uransa ekonomistina Financial Stability Companyssa (Tanskan rahoituslaitosten vakaudesta vastaava elin), jossa hän osallistui rahoituslaitosten uudelleenjärjestelysuunnitelmien laadintaan ja tuotti tutkimuksia ja poliittisia analyysejä kriisinratkaisusuunnitteluun liittyvistä aiheista. Vuonna 2020 hän siirtyi Bernin Unionin taloustutkimusanalyytikoksi ja myöhemmin taloustutkimuksen apulaisjohtajaksi, ja näissä tehtävissä hän keskittyi vientiluotto- ja investointivakuutusalaa koskevaan taloustutkimukseen, jota Bernin Unioni kansainvälisenä järjestönä edustaa. Unioni kokoaa yhteen maailman suurimmat vientiluottolaitokset, monenväliset rahoituslaitokset sekä yksityiset luottoriskivakuuttajat ja poliittisten riskien vakuuttajat.

Kirjoittajat ja asiantuntijat

Täydennä tietoa maariskianalyysilla

Katso tarjouksemme