Yritystieto: viisaampaa kaupankäyntiä

Viisaampaa kaupankäyntiä Cofacen iCON-alustan tarjoaman yritysinformaation avulla

Viisaampaa kaupankäyntiä Cofacen iCON-alustan ainutlaatuisen tiedon avulla

Yhdistämme maailmanlaajuisilla yritystietomarkkinoilla saatavilla olevat tiedot luottovakuutusliiketoimintamme analyyseihin. 700 asiantuntijaamme täydentää näitä tietoja strategisilla tiedoilla. Nämä tiedot pysyvät joskus salassa julkisuudelta, mutta ne otetaan huomioon analyyseissä, jotka laadimme päätöksentekosi tueksi. Saat ainutlaatuisen näkymän liike-elämän maailmaan.

Miksi valita Cofacen iCON tiedon tuottajaksi?

Cofacella on yli 75 vuoden kokemus luottovakuuttajana, minkä ansiosta voimme auttaa yrityksiä hallitsemaan riskejään maailmanlaajuisesti:

 • maailmanlaajuinen jalansija, pääsy tietoihin 200 maassa
 • makrotaloustieteen tutkijat toimialakohtaisia analyysejä ja taloudellisen toimintaympäristön hahmottamista varten
 • tietokantaamme lisätään yli 450 000 tietoraporttia kuukaudessa
 • syvällinen asiantuntemus, yli 700 riskiasiantuntijaa ja riskianalyytikkoa huolehtii yli 650 miljardin euron vakuutusvastuista.

Cofacen yritystiedon hyödyntäminen

Kun käytössäsi on strateginen ja hyödyllinen tieto oikeaan aikaan, saat ratkaisevan kilpailuedun. Coface tuottaa tietoa, jonka avulla voit ennakoida ja vähentää maksulaiminlyöntien riskejä, turvata investoinnit ja toimitukset tai laajentua uusille markkinoille luottavaisin mielin. Cofacen iCON tukee tarpeitasi ja päätöksentekoasi, olipa kyse asiakashankinnasta, luotonhallinnasta, toimitusketjun turvaamisesta, tilintarkastuksesta tai KYC-prosessien nopeuttamisesta.

 • Kasvun vauhdittaminen

  Mille uusille markkinoille voit laajentaa liiketoimintasi? Mitä riskejä siihen liittyy? Kuinka luotettavia vientikumppanisi ovat? Cofacen tiedon ja näkemyksen avulla voit edetä pidemmälle ja luottavaisemmin.

 • Toiminnan jatkuvuuden varmistaminen

  Cofacen liike-elämän tiedon avulla voit seurata toimittajiesi taloudellista suoriutumista ja välttää katkokset toimitusketjussa.

 • Riskianalyysi

  Coface tuottaa tietoja, analyysejä ja neuvoja, joiden avulla voit yksinkertaistaa luottoarviointeja ja tarjota oikeita ehtoja oikeille asiakkaille.

Liike-elämän tieto nopeasti saatavilla verkossa

iCON by Coface

Tervetuloa maailmaan, jossa päätöksenteko perustuu tietoon! Tutustu iCON by Cofacen voimaan. 

 • Käänteentekevä alustamme muuttaa tiedon käyttökelpoiseksi näkymäksi tarjoamalla reaaliaikaista informaatiota, luottokelpoisuuksia, taloudellisia analyyseja ja paljon muuta.
 • Paranna yritysstrategiaasi, hallitse riskit tehokkaasti ja pysy kärjessä kilpailussa. 
 • Löydä mahdollisuuksien maailma iCON by Coface'n avulla – se maailma, jossa tieto on kilpailutekijä.

Cofacen API portaali

Me tarjoamme verkkotiedon jakamiseen ratkaisun (API), joka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin. Ratkaisun avulla voit hallinnoida Cofacen luottovakuutussopimustasi omalla työkalullasi. 

Valitsitpa yksinkertaisen teknisen ratkaisun tai kaikenkattavan integraation, voit liittää yrityksesi Cofacen tarjoamaan tietoon ja sen jälkeen keskittyä riskienhallintaan turvallisesti ja luottavaisesti.

Tutustu Coface API luettelo: integroidut ratkaisut luottovakuutukseen ja yritystietoon.

URBA360

URBA360 on helppokäyttöinen ja vuorovaikutteinen verkkosovellus, jonka kautta saat pääsyn Cofacen yksinoikeudellisiin tietoihin ja voit arvioida kaupalliset riskit maailmanlaajuisesti.

URBA360 on käytettävissä Cofacen iCON-alustan kautta, ja sen avulla käyttäjät voivat tutkia indikaattoreita, kuten pisteytyksiä (DRA), luottokelpoisuuden arviointeja (@Credit Opinion), taloudellisia tietoja sekä maa- tai toimialariskien kartoituksia.

Usein kysytyt kysymykset koskien yritysinformaatiota

Yritystiedot: tiedä enemmän, kasva vauhdikkaammin!

Miten voit arvioida yhteistyökumppanin taloudellisen tilanteen maksuaikaa myönnettäessä? Millaisia ratkaisuja on olemassa arvioitaessa liikekumppanin mahdollista maksamattomuutta? Mitkä ovat markkinoiden parhaat mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseksi ja riskien vähentämiseksi? Cofacen tietopalvelujen avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, hallita kaupallisia riskejä ja hyödyntää uudet kasvumahdollisuudet.