Luottopäätösten tukena

Liikekumppaniesi luottokelpoisuus? Valvonta ja varoitus

Mikä on Cofacen @Credit Opinion?

@Credit Opinion on Cofacen luottosuositus. Suositus määrittelee asiakaskohtaisen luottolimiitin suuruuden luottopäätöksesi tueksi. Limiitin määrä on paikallisessa valuutassa, ja sitä voidaan seurata ajan mittaan valvontapalvelujen avulla.

Mikä on Cofacen Advanced Credit Opinion?

Laajennettu arviointi (Advanced Credit Opinion) on suositus, joka perustuu hakemaasi summaan ja vastaa todellista tai odotettua riskitasoasi. Luottokelpoisuuden arviointi voi kattaa koko haetun määrän, tai siinä voidaan suositella riskin pienentämistä. Arvioinnin mukana toimitetaan kommentti, jossa eritellään luottosuosituksemme perusteet.

Miksi he valitsivat Cofacen iCON-alustan riskiensä seurantaan ja valvontaan?

Günther, Export Manager South Asia, Australia & New Zealand

Olen huomannut, että sanallamme on enemmän painoarvoa neuvotellessamme maksuehdoista rahoitusosaston kanssa, koska tietomme tulevat Cofacelta. Meihin luotetaan eri tavalla kuin ennen.

Renato, Senior Lean Manager

Viimeisten kahden vuoden ajan olemme antaneet myyjiemme käyttöön luottokelpoisuuden arvioinnin (@rating opinion) viimeisen kartoituspuhelun ja ensimmäisen tapaamisen välillä. Näin heidän työpanoksensa voidaan kohdentaa optimaalisesti, mikä on parantanut myynnin tehokkuutta.

Ainutlaatuinen tieto nopeasti verkosta

URBA360

URBA360 on helppokäyttöinen ja vuorovaikutteinen verkkosovellus, jonka kautta saat pääsyn Cofacen yksinoikeudellisiin tietoihin ja voit arvioida kaupalliset riskit maailmanlaajuisesti.

URBA360 on käytettävissä Cofacen iCON-alustan kautta, ja sen avulla käyttäjät voivat tutkia indikaattoreita, kuten pisteytyksiä, luottokelpoisuuden arviointeja (@Credit Opinion) sekä maa- tai toimialariskien kartoituksia.

Cofacen API portaali

Saat kaikki tiedot käyttöösi integroimalla työkalumme olemassa oleviin sovelluksiisi sovellusrajapinnan (API Portaali) kautta.

Näin vähennät tarvittavien työkalujen määrää ja parannat yrityksesi tuottavuutta.

Tutustu Coface API catalogue: integroidut ratkaisut luottovakuutukseen ja yritystietoihin

iCON by Coface

Tervetuloa tietoon perustuvaan päätöksentekoon! Tutustu iCON by Cofacen voimaan. 

 

  • Käänteentekevä alustamme muuttaa tiedon käyttökelpoiseksi sisällöksi tarjoamalla reaaliaikaista informaatiota, luottokelpoisuuksia, taloudellisia analyyseja ja paljon muuta.
  • Paranna yritysstrategiaasi, hallitse riskejä tehokkaammin ja pysy edellä kilpailussa.
  • Löydä mahdollisuuksien maailma 'iCON by Coface'n avulla – se maailma, missä tiedosta tulee kilpailutekijä.

Katso myös

Yritystieto

*pakollinen tieto

Esim: nimi@yritys.com

legend

Usein kysytyt kysymykset