Cofamove: Cofacen sovellus luotonhallinnaksi tien päälle

Liiketoimesi liikkuu nopeasti ja joskus elämäsi liikkuu vielä nopeammin! Tämän vuoksi kehitimme CofaMoven, sovelluksen ketterää luotonhallintaa varten silloin, kun olet tien päällä.

All-in-one -sovellus

 

CofaMove mahdollistaa luotonhallinnan puhelimen tai tabletin kautta. Tämän innovatiivisen luottovakuutussovelluksen avulla voit hakea limiitti-indikaatioita vaikka tien päällä. Työkalu auttaa luottopäälliköitä olemaan reaktiivisempia riskinotossa, joka puolestaan helpottaa myyntihenkilöstön neuvonnassa, ja tämä tehostaa heidän toimintaansa markkinoinnissa ja neuvottelussa.

CofaMoven avulla voit:

  • tunnistaa ostajia,
  • hakea luottolimiittejä,
  • tilata tietopalveluja tai raportteja: valita tarvitsemasi tieto vaihtoehtojen joukosta ja vahvistaa se. Tieto tulee suoraan laitteeseesi! 
  • Seurata vahinkojen ja korvausten tilannetta: seurata CofaNetin kautta ilmoitettuja erääntyneitä maksuja ja käyttää "korvausten seuranta" -työkalua saadaksesi tietoa kuten nettovelka, arvioitu korvaussumma ja arvioitu korvauksen maksupäivä.

Kaikki tämä muutamalla napautuksella mobiililaitteessasi!

Cofacen Cofamove: kehitä liiketoimeasi tien päällä!

CofaMove on saatavilla yli 15 kielellä ja siihen on pääsy noin 40,000 CofaNetin käyttäjällä ilman lisäkustannuksia. Jos haluat kuulla lisää luottovakuutus- tai yritystietotarjouksestamme, voit ottaa yhteyttä johonkin paikallisista toimistoistamme käymällä "Muut sivustot" -osiossa tai valitsemalla maa, jossa olet.

CofaMove on nyt saatavilla  AppStore (iOS) ja Google Play (Android)!