Asiakkaamme luottavat meihin: "Oli tärkeä päätös kattaa riskimme Cofacen luottovakuutuksella!"

Asiakkaamme luottavat meihin. Lue, miten Augusta Buntmetalle uudisti ja laajensi pitkäaikaista Coface-vakuutustaan Itävallassa.

Augusta Buntmetalle, pitkälle erikoistunut yritys

 Augusta Buntmetalle GmbH perustettiin Itävallassa vuonna 1951 tinan ja lyijyn jalostusyritykseksi, mutta nykyään se on pitkälle erikoistunut yritys, jossa on noin 40 työntekijää ja joka toimii kaapeleiden ja elektroniikkaromun purkamisen alalla.

Konkreettisesti se muuttaa vanhentuneet ja käytöstä poistetut kaapelit, metalliromun ja elektroniikkaromun uudelleenkäytettäväksi kierrätysmateriaaliksi. Yritys keskittyy seuraaviin aloihin:

  • Kaapeleiden kierrätys arvokkaiden raaka-aineiden tuottamiseksi;
  • Elektroniikkaromu antaa sille uuden elämän;
  • Purkaminen: täydellinen purkaminen ja optimaalinen kierrätys.

Augusta Buntmetalle on osa Augusta-konsernia, jonka omistaa Ing. Anton Pucher. Yritys tarjoaa monenlaisia palveluja, kuten purku-, kierrätys- ja jätehuoltopalveluja. Vuonna 2022 Augusta Buntmetallen vuotuinen liikevaihto oli 40,5 miljoonaa euroa, mikä merkitsee 22 prosentin kasvua edellisvuoteen verrattuna!

TradeLiner, pk-yrityksille suunniteltu kokonaisvaltainen ratkaisu.

Ennen kuin Augusta Buntmetalle valitsi Cofacen, se toimi ilman luottovakuutusohjelmaa. Vuonna 2019 Augusta pyysi vakuutusmeklari Grecoa tutkimaan luottovakuutusratkaisuja, jotta se voisi tarttua kasvumahdollisuuksiin vähäisillä taloudellisilla riskeillä. Se tarvitsi luottovakuuttajan, joka seuraisi sitä paikallisella tasolla ja vastaisi sen tärkeimpään tarpeeseen: kehittää liiketoimintaansa täysin rauhassa ja suojata yritystä asiakkaiden maksamattomilta laskuilta. 

Yrityksellemme oli erittäin tärkeä askel saada tämä suoja maksujen laiminlyöntiä vastaan.
- Harald PALUCH, Accountant, Augusta Buntmetalle

Vakuutusmeklari Greco suositteli Cofacea, koska se on johtava yritysluottovakuutuksen tarjoaja ja  pystyy vakuuttamaan kauppaa yli 200 maassa ja tukemaan Augustan kasvavaa toimintaa. Cofacen kansainvälisen ulottuvuuden ansiosta Augusta pystyi laajentamaan liiketoimintaansa ja saamaan uusia tilauksia ilman huolta luottotappioista. "Itse asiassa yritimme etsiä luottovakuutusyhtiötä tähän tarkoitukseen, ja lopulta päätimme tehdä sopimuksen Cofacen kanssa", Harald Paluch korostaa. Cofacen luottovakuutus oli Augustalle kustannustehokkain tapa rajoittaa asiakkaan maksukyvyttömyysriskiä.

Uudistettu luottamus ja laajennetut vakuutukset

Augusta valitsi TradeLinerin, Cofacen pk-yrityksille suunnitellun ratkaisun. Vakuutus kattaa kotimaan- ja vientikaupan, ja siihen sisältyy CofaNet, Cofacen online-vakuutuksenhallintatyökalu, jonka avulla vakuutuksenottajat voivat hallinnoida sopimustaan tehokkaasti lähinnä pyytämällä limiittejä ja toimittamalla korvaustietoja.

Vuonna 2022 Augusta Buntmetalle uudisti luottamuksensa Cofaceen ja lisäsi uusia vakuutuksia salkkuunsa. Tämä uusiminen oli myös tilaisuus parantaa vakuutussuhdetta. Tärkeä kriteeri tälle asiakkaalle! "Cofacen kauppaluottovakuutuksen ottaminen oli erittäin tärkeä päätös. Yksinkertaisesti siksi, että voimme nukkua rauhassa! Ja mikä parasta? Kuka voi olla ilmanluottovakuutusta!", sanoo Harald Paluch.

Vinkkejä mukaan otettavaksi

  • Palvelun laatu: jatkuva reagointi ja ratkaisukeskeisyys.
  • Asiantuntemus: tehokkaat ratkaisut sopimuksiin liittyvissä asioissa (sopimusehdot) ja Cofacen kyky ymmärtää erikoistunutta liiketoimintaa ja sen haasteita.
  • Yhteistyö: laadukas meklarikokemus ja erinomainen yhteensovittaminen Account Managementin ja Underwritingin (Risk & Commercial) välillä.

Hanki paras luottovakuutus suojaamaan myös sinun yrityksesi: ota meihin yhteyttä nyt!

Täydennä tietoa maariskianalyysilla

Austria

 

A3 A3