4 (hyvää) syytä luovuttaa maksamattomat saatavasi Cofacen hoidettavaksi.

Nopea toiminta ja menettelyjen hallinta ovat avainasemassa, jotta saatavien perintä onnistuu! Luota maksamattomien laskujesi käsittely Cofacen asiantuntijoille, niin saavutat positiivisen tuloksen hetkessä.

1- Nopea perintä

Cofacen perintäpalvelut parantavat huomattavasti mahdollisuuksiasi saada maksusi, sillä Coface on maailman johtava yritysluottovakuutuksen tarjoaja. Säästämme aikaasi, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen. Otamme yhteyttä velalliseen 24 tunnin kuluessa pyynnön vahvistamisesta. Ensimmäistä yhteydenottoa voidaan tarvittaessa jatkaa henkilökohtaisilla käynneillä, neuvotteluilla ja oikeudenkäynneillä.

 2- Maailmanlaajuisesti

Coface perii maksamattomat saatavasi 190 maassa 200 paikallisen asiantuntijan ja yli 250 kansainvälisen juridisen yhteistyökumppanin ainutlaatuisen verkostonsa avulla noudattaen kyseisillä lainkäyttöalueilla sovellettavia ammattikäytäntöjä koskevia sääntöjä. Nämä paikalliset yhteyshenkilöt tuntevat perusteellisesti maan kielen, lainsäädännön, markkinat ja maksutavat. Sinulla on yksi yhteyshenkilö velallisen maasta riippumatta. Hän vastaa perintäpyyntösi käsittelystä ja rajoittaa samalla tappiot ja minimoi liiketoimintasi häiriöt.

 3- Maksat vain perimistämme summista 

Perintäprosessin osalta Coface saa maksun vain, jos onnistumme perinnässä, mikä tarkoittaa, että on entistäkin tärkeämpää, että teemme työmme tehokkaasti (myös meidän kannaltamme)!

 4- Suojaa yrityksesi maine

Koska oikeudenmukainen sovinto on parempi kuin huono oikeudenkäynti, asiantuntevat neuvottelijamme pyrkivät sovintoratkaisuihin, kuten 90 prosentissa meille annetuista perintätehtävistä. Lisäksi etuna on, että tämä prosessi auttaa säilyttämään hyvät liikesuhteet velallisasiakkaasi kanssa ja säilyttää brändisi imagon.

Ota meihin yhteyttä, niin saat tietää, miten voimme auttaa yritystäsi.