Coface ostaa pohjoisamerikkalaisen Rel8ed-data-analytiikkayrityksen

Coface ilmoittaa tänään ostavansa pohjoisamerikkalaisen Rel8ed-data-analytiikkayrityksen. Yrityskauppa tuo mukanaan uusia monipuolisia datajoukko- ja analytiikkavalmiuksia, jotka hyödyttävät Cofacen luottovakuutustoimintaa sekä yhtiön yritystietoasiakkaita ja -tiimejä.

Cofacen tietokanta laajenee

 

”Viime vuoden aikana Rel8ed on yhteistyökumppaninamme osoittanut tarjoavansa Cofacelle ja asiakkaillemme todella ainutlaatuisia valmiuksia Pohjois-Amerikan markkinoilla, joilla on vaikea saada syvällistä tietoa pienistä ja keskisuurista yrityksistä", sanoo Cofacen Pohjois-Amerikasta vastaava toimitusjohtajaOscar Villalonga. ”Yrityksen ainutlaatuinen lähestymistapa ja menetelmät avoimien, julkisten ja vaihtoehtoisten tietolähteiden kuratointiin auttavat laajentamaan tietokantaamme. Viime kädessä voimme näin tukea paremmin asiakkaitamme, joiden on seurattava tarkasti luotto- ja toimitusketjuriskejään.”

Rel8ed perustettiin vuonna 2015 Kanadan Ontariossa Innovate Niagaran yrityshautomo-ohjelman tuella, ja sillä on toimistot Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Rel8ed on erikoistunut integrointiin, ristiviittauksiin, analyyseihin ja päätelmiin useista lähteistä poimittujen suurten tietoaineistojen perusteella. Rel8edin asiakkaina on monikansallisia yhtiöitä, viranomaisia ja liike-elämän järjestöjä.
 

Vuonna 2019 Coface perusti Pariisiin datalaboratorion, joka hyödyntää datatieteen teknologioita tuotteiden ja riskiarviointien optimoimiseksi ja uusien palvelujen kehittämiseksi. Yritysosto vahvistaa ja täydentää tätä lähestymistapaa. Cofacen asiakkaat voivat odottaa parannuksia ja laajennuksia yhtiön yritystietotoimintoihin.

”Yrityksille ei riitä pääsy laajoihin tietolähteisiin, vaan liiketoiminnallisten päätöstensä tueksi ne tarvitsevat myös ennakoivaa analytiikkaa ja täytäntöönpanokelpoista tietoa. Meillä on ilo toivottaa Rel8edin asiantuntijat tervetulleiksi Cofaceen. Heidän kykyjensä ja taitojensa avulla voimme kehittää edelleen datavalmiuksiamme ja saada niistä parhaan hyödyn asiakkaidemme hyväksi”

- Thibault Surer, Cofacen strategia- ja kehitysjohtaja

Täydennä tietoa maariskianalyysilla