Coface julkistaa Alyxin, uuden all-in-one-alustan luotonhallintaan

Coface julkistaa uuden sähköisen luottoriskien hallintajärjestelmän vakuutuksenottajilleen. Alyx-järjestelmän avulla Cofacen asiakkaat voivat automatisoida ja keskittää luottoriskien hallinnan kartoitusvaiheesta saatavien kotiutumiseen asti.

Alusta rakennettiin ja sitä tarjotaan yhteistyössä hollantilaisen CreditDevice-ohjelmistoyrityksen kanssa. CreditDevice on erikoistunut kaupallisten luottoriskien hallintaan, ja sillä on yli 20 vuoden kokemus alalta. Osa Cofacen asiakkaista käyttää jo ennestään CreditDevicen kehittämiä ratkaisuja.

Aluksi Alyxia tarjotaan ensisijaisesti keskisuurille asiakkaille Ranskassa, Saksassa, Tanskassa ja Norjassa. Tämä luottopäälliköiden apuvälineeksi suunniteltu alusta antaa selkeän yleiskuvan riskeistä ja ilmoittaa valvottavana olevista avoimista summista ja tulevista eräpäivistä. Se mahdollistaa myös päivittäiset rutiinit, kuten luottorajojen ja erääntyneiden maksujen hallinnan. Alyx lataa asiakkaiden kirjanpitotiedot ja integroi Cofacen ohjelmointirajapinnat.

 

”Yritysasiakkaamme kaipaavat sähköisiä ratkaisuja, joiden avulla he voivat säästää aikaa ja valvoa paremmin riskejään. Niiden käyttöönoton ja käytön on myös oltava helppoa. Alyxin on suunniteltu auttamaan luottopäällikköä hänen päivittäisessä työssään, ja se vastaa juuri tähän tarpeeseen”

 

 

- Brice Tariel, Coface Groupin innovaatiojohtaja

Partnering with CreditDevice

”Alyx on hyvä esimerkki siitä, että haluamme integroida palvelumme suoraan asiakasympäristöön ja erottautua siten helppokäyttöisillä ratkaisuilla. Olemme päättäneet kehittää Alyxia yhteistyössä CreditDevicen kanssa. CreditDevice on tunnustettu toimija luotonhallintaohjelmistojen markkinoilla, ja olemme tehneet yrityksen kanssa yhteistyötä Alankomaissa jo useiden vuosien ajan”

- Thibault Surer, Coface Groupin strategia- ja kehitysjohtaja

”Teemme mielellämme yhteistyötä Cofacen kanssa. Kyseessä on luottovakuutusalan johtava toimija, ja näin voimme määrittää alallemme uuden digitaalisen standardin”

- Robbert Geluk, toimitusjohtaja reditDevice.

 

Täydennä tietoa maariskianalyysilla

Norway

 

A1 A1