2024: Ratkaiseva vuosi on käsillä

Päivä ja aika
June 04, 2024 | 09:30
Rekisteröidy täällä

2024: Ratkaiseva vuosi on käsillä, ja suuret kysymykset ovat käsillä. Liity seuraamme tulevassa webinaarissamme, jossa käymme läpi globaalia ympäristöä koskevaa opettavaista katsausta.

Keskeiset painopistealueet: Lähi-idän geopoliittisista jännitteistä Kiinan talouden elpymiseen, Yhdysvaltojen talouden kestävyyteen, hyödykemarkkinoiden kehitykseen, inflaatiopaineisiin ja ESB:n reagointistrategiaan - käsittelemme globaalia keskustelua ohjaavia avaintekijöitä.

Pohjoismainen oivallus: Mutta tässä ei ole vielä kaikki. Tutustumme myös Pohjoismaihin ja tarjoamme perusteellisen analyysin näiden talouksien kuluttajakäyttäytymisestä, liiketoimintaolosuhteista ja maksukyvyttömyyssuuntauksista.

Asiantuntijaesityksiä ja keskustelua: Taloustieteilijämme Jonathan Steenberg pitää kattavan esityksen, jota seuraa keskustelu toimitusjohtajamme Pekka Puotusen kanssa.

Vuorovaikutteinen kyselytunti: Onko sinulla kysymyksiä tai näkemyksiä, jotka haluaisit jakaa? Vuorovaikutteinen kysymys- ja vastaushetki on tilaisuutesi keskustella suoraan asiantuntijoidemme kanssa.

Tämä aamupäivän webinaari sopii hyvin kahvin kanssa. Varaa paikkasi jo tänään.

Kirjoittajat ja asiantuntijat

Viimeisimmät muutokset sektoririskiarvioinneissa

Katso kaikki sektoririskiarviot