Dassault Systemes: "Cofacen Business Intelligence -ratkaisut ovat joustavia ja ne tarjoavat asiantuntijatiimin, jonka innovatiivinen henki työskent...

Cofacen asiakkaana Dassault Systèmes saa kattavan valikoiman Business Intelligence -ratkaisuja kaupallisten riskien hallintaan. Pisteytys, luottoneuvonta, analyysi: Cofacen palveluiden avulla Dassault Systèmes voi arvioida kaupallisia kumppaneitaan erityisesti silloin, kun muualta saatavat tiedot ovat puutteellisia tai vähemmän luotettavia. Henri Bourny, Customer to Cash Director, kertoo, miksi hän suosittelee Cofacen business intelligence -palveluja.

"Tämä on tarina start-up-yrityksestä, joka on nyt maailman johtava yritys, joka tukee kaikkia toimialoja niiden innovaatiopyrkimyksissä"

Näin kuvailee itseään vuonna 1981 perustettu Dassault Systèmes (3DS). Nykyään se on kansainvälinen konserni, jonka liikevaihto on 5,95 miljardia euroa (2023).

3DS tunnetaan nimellä "The 3DExperience Company", ja se suunnittelee yksityishenkilöille ja yrityksille virtuaalisia työympäristöjä , joiden avulla ne voivat kehittää innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja kaikkiin jokapäiväisen elämän osa-alueisiin (terveys, liikenne, tieto- ja viestintäteknologiatuotteet ja kulutustavarat). 3DS:llä ei ole luottovakuutusta, mutta se tarvitsee silti laadukasta ja kokonaisvaltaista taloudellista tietoa kaupallisten riskien hallintaan. Konserni etsi luotettavaa tietopalvelujen tarjoajaa, joka pystyy kattamaan kaikki markkinat, joilla se toimii, ja arvioimaan sen 12 000 kaupallisen kumppanin taloudellista tilannetta eri puolilla maailmaa.

3DS, joka on AU Groupin kautta ollut Cofacen asiakas vuodesta 2022, hyötyy nyt täydestä valikoimasta Business Information -ratkaisuja: iCON by Coface -alusta, Portfolio Insights, Economic Insights ja kuukausittainen katsaus Cofacen luottoneuvojien kanssa, jossa keskustellaan monimutkaisimmista tapauksista. 3DS:n osalta tehokas saatavienhallinta perustuu pisteytysten, luottosuositusten sekä sektori- ja maa-analyysien keräämiseen. Tavoitteena on pystyä seuraamaan monia vastapuolia ja yrityksiä, joita on haastavampi arvioida ja jotka sijaitsevat usein maissa, joissa tietoja on niukasti tai vähemmän luotettavasti (Aasia, Yhdysvallat). Tuloksena on erinomaiset kehitysmahdollisuudet 3DS x Coface -kumppanuudelle. 3DS:n valvomien vastapuolten määrä kasvaa jatkuvasti kasvuvauhdin mukaisesti (keskimäärin 15 prosenttia vuodessa): Vuodesta 2022 lähtien on arvioitu yli 3 000 kaupallista kumppania! Ja uusia palveluja otetaan pian käyttöön: API-ratkaisut, URBA360 toimittajariskin seurantaan jne. 

How Coface business information is serving Dassault Systemes

Tässä haastattelussa Customer to Cash -johtaja Henri BOURNY kertoo, miten Cofacen tarjoaman liiketoimintatiedon avulla hän voi hallita tehokkaasti kaupallisia riskejä varmistaakseen 3DS:n kehityksen.

  • Maailmanlaajuinen kattavuus, luottoluokitukset ja suositukset, maa- ja toimialariskit: näin Cofacen yritystiedon avulla Dassault Systèmes pystyy hallinnoimaan kaupallisia riskejä.
  • Tietoasiantuntemus, kuukausittaiset arviot Cofacen luottoneuvojien kanssa ja ainutlaatuiset näkemykset: sen vuoksi Dassault Systèmes on valinnut Cofacen tietopalvelujen tarjoajaksi.
  • Joustavat ratkaisut, saavutettavuus, innovointi ja digitalisaatio: syyt, miksi Dassault Systèmes suosittelee Cofacen yritystietoja.

Täydennä tietoa maariskianalyysilla

France

 

A3 A3